Obuv zásahová Zlin GII CH
Detailní popis produktu
Svršek:
- Lícová hovězí useň 2,4–2,6 mm s hydrofobní úpravou.
- Kotníkové protektory.
- TPU ochrana špice a paty.
- Kompozitní tužinka.
- Vnitřní polstrování z měkkého pěnového materiálu.
- Pružná segmentace v oblasti paty.
- Reflexní prvky.
- Kombinované zapínání obuvi – přední šněrování pro nastavení šířky obuvi s aretací v ohybové části nártu a boční zdrhovadlo pro rychlozapínání jednou rukou.
- Protiprořezová výztuha LEVEL 2.
Podešev:
- Pryžová podešev EXPLORER.
- Samočisticí dezén.
- Speciálně profilované zóny.
- Antistatická, protiskluzná, odolná proti olejům, kyselinám s PHM.
- Tepelná odolnost 250° C.
- Shock absorber - v patní části podešve k utlumení nárazů při chůzi.
Protipropichová napínací stélka:
- Kompozitní textilie s protipropichovou planžetou.
Vyjímatelná stélka:
- Anatomická, antistatická.
- Možnost vkládání stélek pro až 3 šířky chodidla.
Podšívka:
- Dostupná ve variantě s PU membránou (čtyřvrstvá).
- Dostupná ve variantě s PTFE membránou.
Tužinka:
- Je kompozitní - má proto nižší hmotnost než ocelová tužinka.
- Poskytuje vysokou pevnost při mechanickém namáhání
- Je velmi odolná vůči nárazům.
Ochrana špice:
- Protiokopová TPU ochrana špice.
Ochrana paty:
- TPU ochrana paty.
Certifikace:
- ČSN EN 15090:2012 (EN 15090:2012)
- ČSN EN ISO 17249:2014 ed. 2 (EN ISO 17249:2013, EN ISO 17249:2013/AC:2014-02)
- ČSN EN ISO 20345:2023 ed. 2 (EN ISO 20345:2022)
- ČSN EN ISO 20345:2023 ed. 2/A1:2024 (EN ISO 20345:2022/A1:2024)
Vlastnosti obuvi (vysvětlivky):
- F2A - obuv pro hasiče typ 2
- HI3 - Izolace proti teplu
- SRC - Protiskluzné vlastnosti
- P - Odolnost proti propichu
- T - Odolnost proti nárazu
- A - Antistatická obuv
- AN - Ochrana kotníku
- CI - Izolace proti chladu
- HRO - Odolnost vůči kontaktnímu teplu
- FO - Odolnost vůči olejům
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Holík |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
